13 ianuarie 2015

Loredana Pastrama nu e la prima tentativa de sinucidere! "Am vrut sa imi tai venele, sa ma omor"- Uite prin ce episod traumatizant a trecut bruneta!


Putina lume stie ce viata grea a avut Loredana Pastrama. Bruneta a fost indragostita nebuneste de un baiat cu care a si ramas gravida. Cand mai avea doua luni si nastea gemeni, cumnata lui Pepe a aflat ca logodnicul ei are o alta relatie, cu o verisoara, si se pregateste sa se insoare cu ea. I-a cerut socoteala, iar el a luat-o la bataie. "Mi-a dat cu picioarele. Un copilas a murit din cauza loviturilor. Am fost la medici sa fac intrerupere de sarcina, dar nimeni nu voia sa se bage", a povestit Pastrama la WOwbiz.

A gasit pana la urma un medic care i-a facut intreruperea de sarcina. Cand s-a trezit din anestezie si si-a dat seama ce i s-a intamplat, a intrat intr-o depresie cumplita.

"Plangeam cu papusi in brate, credeam ca ele sunt copiii mei. Am facut depresie, atacauri de panica. Am vrut sa ma sinucid, am facut diabet pe sistem nervos. Am vrut sa imi tai venele", a mai spus cumnata lui Pepe la Kanal D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu