12 ianuarie 2015

Lariss, noua senzație muzicală românească, ne cântă varianta acustică a primului single!

Lariss, noua apariţie sexy din muzică, doboară toate recordurile din România, cucerind Shazam-ul, Youtube-ul, radio-ulşi televiziunea, în același timp!

Noua apariţie-bombă în peisajul muzicii româneşti nu se dezice! La doar o lună de la lansarea primului său single, „Dale Papi”, artista a depăşit milionul de vizualizări pe canalul ei de YouTube şi este deja difuzată în playlist-urile de radio şi tv din România, cu aceeaşi frecvenţă precum artiştii de top.


Marcând această performanţă, artista a filmat, chiar de ziua ei, pe 31 decembrie, pentru fanii săi, o variantă „live session” a piesei, despre care spune că e doar prima din seria de live-uri pe care are de gând să le-o ofere celor care îi iubesc muzica!

Succesul talentatei cântăreţe, care promite să se extindă în curând şi către lumea latină, dar şi în ţări precum Turcia şi Grecia, nu e de mirare, căci în spatele ei se află 2 echipe puternice de management, Fonogram Records şi Global Records, care au dovedit prin performanţa celor două artiste pe care le păstoresc – Alexandra Stan şi INNA că, dacă ai talent, voce, sex-appeal şi ţii cont de publicul tău, n-ai cum să dai greş.

VIDEO :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu