8 ianuarie 2015

La doua luni dupa divort, Ioana Dichiseanu se marita cu Adrian Artene! Vedeta este innebunita dupa jurnalist: "Are niste ochi foarte frumosi"

Ioana Dichiseanu a venit la emisiunea lui Teo Trandafir impreuna cu mama ei, Simona Florescu. Actrita a dezvaluit ca este foarte fericita impreuna cu Adrian Artene.

"Eu si Adrian ne simpatizam de mici. Ne stim de foarte mult timp, dar nu s-a intamplat nimic", a povestit Ioana Dichiseanu. "Au fost sarbatorile si mama lui Adrian ne-a dat cozonaci. E cuscra mea", a spus Simona Florescu.Cele doua femei au lasat sa se inteleaga ca urmeaza o nunta. "In 2006, Adrian m-a intrebat de Ioana, i-am spus ca e fericita, se marita. El s-a intristat foarte tare. Ce inseamna viata asta", a spus Simona. 

"Atunci cand ne-am vazut la cateva zile dupa divortul meu. Am vorbit sa ne vedem. Ne tot sunam. Si a zis sa ne vedem. Adrian este foarte sensibil si are niste ochi foarte frumosi. Vorbim foarte multe, filozofie, anatomie. Parintii nostri s-au bucurat foarte mult. Parintii lui m-au primit cu foarte multa dragoste. Mama si tata sunt feiciti ca ma vad pe mine fericita. Adrian este un om minunat din toate punctele de vedere. E prea perfect ca sa il compar cu cineva. In plus, eu nu am avut multi barbati, doar fostul sot si fostul de dinainte Eu nu mi-am imaginat ca pot sa iubesc atat de mult un om, este incredibil. Eu stau la Adrian. M-am mutat la el", a spus Ioana Dichiseanu.
Mama Ioanei a mai dezvaluit ca fiica ei si Adi Artene sunt foarte frumosi impreuna si ca se saruta mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu