21 ianuarie 2015

Jul de la Etno TV si-a ales asistenta TV pentru emisiunea lui matinala - FOTO

Un strop de celebritate are si Jul, prezentator la Etno TV. Despre Jul, pe numele sau Iulian Niculae si-a ales impreuna cu producatorii matinalului ''Dimineti cu Cantec '' cine va fi asistenta TV care il va gazdui intodeauna in timpul emisiunilor ce le modereaza dimineata.

Au fost o multime de tinere care si-au dorit jobul de asistenta TV. Concursul a fost organizat pe pagina de Facebook, iar printre zecile de tinere a fost si Lavinia Mihaela Tarzianu, una dintre dansatoarele cantaretilor de muzica populara.


Cine este Lavinia Mihaela Tarzianu ?
Lavinia are 22 de ani,orasul sau natal in localitatea Constanta dar pe timpul job-ului ca asistenta TV locuieste cu chirie in Bucuresti alaturi de iubitul ei.Lavinia este o tanara care a ravnit la postul de asistenta TV la matinalul de la Etno TV ,iar in timpul liber frumoasa asistenta danseaza la evenimente,petreceri private.

(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Un comentariu:

  1. la multi ani lavinia numai de la tv te cunosc dar esti frumoasa si tot ce iti doresti

    RăspundețiȘtergere