22 ianuarie 2015

Jorge a făcut scufundări în… Insula Femeilor!

După un an plin de proiecte în muzică și televiziune, Jorge și-a rezervat un sejur de zece zile în îndepărtatul Cancun din Mexic, o vacanță în care s-a relaxat la plajă, a vizitat locuri sacre, s-a încărcat cu energie bună și chiar a învățat să gătească de la localnici.Îndrăgitul cântăreț a petrecut o vacanță de neuitat în Cancun, alături de soția lui, Ramona. Au ales ca destinație exoticul Cancun, unde s-au relaxat pe plaja cu nisip fin, printre palmieri și cocotieri. Sejurul nu a însemnat însă doar a sta la soare, ci și ocazia de a descoperi tradiții, locuri sălbatice, de o frumusețe rară, și a trăi noi experiențe.

Jorge a făcut, spre exemplu, snorkeling într-o oază desprinsă parcă din paradis, în incinta unei peșteri subacvatice formată în largul oceanului. Apoi, a înotat cu delfinii și rechinii în cadrul acvariului interactiv din Cancun și a ajuns chiar să facă scufundări în apele din Insula Femeilor, celebră pentru poveștile cu pirați.
Jorge2

În Mexic, Jorge și-a îndeplinit un vis: a ajuns la celebrele piramide mayașe de la Chichen Itza, un sit arheologic inclus în lista noilor minuni ale lumii.„Locul emană o energie aparte! Este o vibrație pe care o simți de cum ajungi acolo. Sunt pregătit pentru cel mai bun an de până acum”, declară Jorge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu