7 ianuarie 2015

Ioana Dichiseanu, despre declaraţiile de dragoste care i-au topit sufletul: "Acolo unde tai, nu curge sânge, ci Ioana"


Ioana Dichiseanu este un copil extrem de iubit de părinţii săi, Ion Dichiseanu şi Simona Florescu. Tânăra a mărturisit că în ajunul zilei sale onomastice cei doi părinţi i-au făcut cele mai frumoase declaraţii de dragoste primite vreodată.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da buni", Ioana Dichiseanu a mărturisit că părinţii ei i-au făcut cele mai frumoase declaraţii de dragoste în ajunul zilei de Sf Ioan. Tânăra a mărturisit că cei doi părinţi i-au spus ceea ce simt pentru ea în timpul unei discuţii în familie.

"Mama şi-a dorit foarte tare să semăn cu tata. Am primit ieri cele mai frumoase declaraţii de dragoste de la părinţii mei. Am avut câteva discuţii în contradictoriu cu mama, căreia i-am cerut iertare. Atunci, ea mi-a spus: «Eu te-am iertat din ziua în care te-ai născut» şi «Pe mine acolo unde mă tai, nu curge sânge, ci Ioana», a spus, la "Răi da buni", de la Antena Stars, Ioana Dichiseanu că au fost declaraţiile părinţilor care i-au topit inima.

Simona Florescu a intervenit şi ea telefonic şi a mărturisit că pe când avea 3 ani, Ioana avea o relaţie excepţională cu tatăl ei căruia îi spunea înainte de culcare: "Lui Dichi îi spunea când era mică: «Tati, pe tine te învelesc cu s
ufletul. Cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi, l-am primit deja: pe ei amândoi»".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu