19 ianuarie 2015

Interpretul de muzica populara Marian Medregoniu rupe tacerea in cazul accidentului rutier ! Vezi cum isi explica nevinovatia


Răsturnare de situație în cazul accidentului care a avut loc pe trecerea de pietoni. Interpretul de muzică populară, Marian Medregoniu, a decis să rupă tăcerea, în exclusivitate pentru TV SUD. Tânărul cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă susține că accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a parcat mașina lângă zebră și nu i-a permis să vadă victima.

Accidentul de circulație a avut loc ieri, în jurul orei 15.00, pe strada Victoriei, din Târgu-Jiu. Polițiștii au anunțat că, în timp ce conducea un autoturism, artistul Marian Medregoniu nu ar fi acordat prioritate de trecere unui copil de cinci ani şi mamei sale, care traversau regulamentar. Interpretul de muzică populară are însă o altă variantă.

Mai mult decât atât, șoferul în vârstă de 19 ani susține că victimele i-ar fi cerut și bani ca să-și retragă plângerea.

Minorul nu a avut nevoie de internare după accident. Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Sursa : tvsud.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu