5 ianuarie 2015

IMPACAREA ANULUI ! NICOLAE GUTA s-a impacat cu fiica lui,Nicoleta Guta :'' E decizia ei cu cine este impreuna,am iertat-o ''


Se pare ca Sarbatorile de Craciun, ii priesc manelistului Nicolae Guta,incat acesta si-a iertat fata dupa 6 luni de cand nu a mai vorbit cu ea dupa ce fiica ei Nicoleta Guta s-a despartit de sotul ei Caldararu Andrei.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena,manelistul a vorbit despre relatia pe care o are cu fiica lui Nicoleta Guta '' Ne-am impacat,e decizia ei cu cine este impreuna,eu am vrut sa-i ofer un sprijin moral dar daca ea nu este de acord sa se impace cu ginerele meu Andrei e treaba ei '' a spus Nicolae Guta pentru Gazeta Mondena.

Contactata de Gazeta Mondena ! Nicoleta Guta a confirmat relatia pe care o are cu tatal ei,Nicolae Guta '' Ma bucur ca tatal meu mi-a ascultat gandul,m-am rugat la Dumnezeu ca tatal meu sa ma inteleaga de ce m-am despartit de Andrei ,da asa este ne-am impacat '' a explicat Nicoleta Guta pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu