7 ianuarie 2015

Geo da Silva santajat de un albanez : ''"O sa-ti blochez pagina oficiala si numele de scena daca nu..."

geo da silva
Artistul roman cunoscut dupa numele Geo da Silva este pe punctul de a-si pierde pagina oficiala pe un site celebru de socializare. Se pare ca altcineva se declara proprietar de drept al numelui de scena pe care romanul il foloseste.
Dj-ul s-a trezit ca un albanez ii cere bani pentru numele de
Zilele trecute, Geo da Silva, pe numele real Constantin Cristinel Gheorghe, a primit un mesaj de la un barbat din Albania care sustinea ca el este proprietarul de drept al numelui Geo da Silva.
In mesajul trimis, albanezul a incercat sa fie cat mai direct si i-a specificat lui Geo da Silva ca, in cazul in care nu ii va plati o anumta suma de bani, acesta va incerca sa ii inchida pagina oficiala de pe un site de socializare. Barbatul in cauza sustinea ca el a inregostat numele de Geo da Silva la OSIM si ca, daca i se ofera o suma de bani, poate renunta la aceasta marca. Artistul roman a ignorat anuntul, mai ales ca el si-a inregistat numele de scena inca de acum cativa ani, insa, ulterior s-a gandit sa ofere un semnal de alarma pentru artistii care sunt la inceput de drum.
Geo da Silva a incercat sa arate ca numele lui este inregistrat la OSIM
“Sfatul meu pentru tinerii artisti: va costa foarte putin sa va inregistrati numele macar pe Romania.”, a postat artistul roman pe Facebook, aratand totodata ca are acte care dovedesc ca numele este inregistrat inca din anul 2008.
Geo da Silva a inceput sa petreaca din ce in ce mai putin timp in Romania. Daca, pe timpul verii, DJ-ul se afla pe litoralul romanesc, odata cu venirea toamnei, incearca sa stea cat mai mult timp plecat. De altfel, barbatul a semnat deja cu o cunoscuta casa de discuri din Spania si se pregateste de noi proiecte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu