22 ianuarie 2015

Fostul sot al Mirelei Constantin din nou ginere - FOTO

Ciprian Tapotă e decis să se recăsătorească şi să aibă copii cu actuala iubită. Tapotă a trecut peste divorţul cu fosta solistă de la „Doina Gorjului”, Maria Constantin, şi spune că, acum, este „relaxat” şi „împlinit”. Este fericit că Diana se înţelege din ce în ce mai bine cu fiul său, Codruţ.

 


„A început să îi spună mamă”

Ciprian Tapotă şi iubita sa, Diana Popescu, sunt pregătiţi să îşi unească destinele. Cei doi se înţeleg de minune, iar pe plan profesional lucrurile stau la fel de bine. Vor scoate un album şi vor cânta împreună, în fiecare seară, la un restaurant din Târgu-Jiu. Fostul soţ al Mirelei Constantin vorbeşte şi despre relaţia pe care fiul său, Codruţ, o are cu Diana. „Ne gândim la căsătorie, pentru că ne înţelegem foarte bine şi anul acesta sau anul viitor vom face şi nunta. Lucrurile merg foarte bine între noi şi ne facem planuri de viitor împreună. Lucrăm la un album pe care îl vom scoate peste aproximativ o lună şi jumătate şi vom cânta împreună şi la un restaurant din oraş, începând de vinerea aceasta. Este totul foarte bine în relaţia noastră. Diana se înţelege foarte bine şi cu fiul meu, Codruţ, s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă. Pot să spun că deja a început să îi spună mamă. Eu sunt foarte relaxat şi împlinit. Ne mai dorim şi copii pe viitor, e normal. Eu nu am preferinţe, important e să fie sănătos. În schimb, Diana îşi doreşte o fetiţă”, a spus Ciprian Tapotă.

 

„Fiului meu îi este teamă de Marcel Toader”

Interpretul de muzică populară a vorbit şi despre fosta sa soţie, Maria Constantin. Artistul susţine că iubita lui Marcel Toader îşi vizitează destul de rar fiul. „Mirela nu şi-a mai văzut copilul dinainte de sărbători. I-a mai trimis jucării, îl sună cred că o dată pe săptămână, dar de vizitat îl vizitează rar. Şi atunci când vine, eu o sfătuiesc să iasă cu copilul în oraş singură, pentru că ultima dată când a venit să îl vadă, Codruţ nu a vrut să iasă în oraş cu ea şi cu Marcel, pentru că mi-a zis că îi este teamă de el (n.r. de Marcel Toader). S-a pus pe plâns şi nu a mers. Poate să vină oricând să vadă copilul, însă eu cred că este mai bine să vină singură”, a mai spus artistul.

Sursa : gorjexclusiv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu