16 ianuarie 2015

Fosta iubita a lui Marian Mexicanu sufera din iubire,dar il ataca rau pe acordeonist printr-un mesaj : ''Iubirea si Respectul sunt cadouri scumpe...Nu le astepta de la oamenii simpli ''

Cantaretul care in timpul verii a fost prins sa isi insela sotia, pe Paula, o duce bine. Marian Mexicanu' iubeste din nou o femeie frumoasa si cu titlu nobil.
Gina Gasser are titulatura de baroneasa datorita fostului ei sot cu care are un copil. Cei doi se iubesc de mai bine de o luna si par sa aiba planuri mari pentru viitor.Gina, care momentan este in Elvetia, a marturisit ca il iubeste pe Mexicanu' si ca nu o intereseaza trecutul lui."Ne-am cunoscut acum o luna si jumatate. Ne-am placut intai vocile foarte mult si apoi, s-a intamplat. Il iubesc foarte mult si nu ma intereseaza trecutul lui, ci prezentul si viitorul. Momentan, relatia noastra este foarte frumoasa si il iubesc mult, sunt indragostita. ii respect fosta sotie. Cand l-am cunoscut eu, era singur", a spus Gina Gasser, actuala iubita a lui Marian,asa declarat intr-o emisiune televizata.
Acum femeia sufera din ce in ce mai mult dupa artistul acordeonist si posteaza din ce in ce mai multe mesaje de dragoste,trimitan-d sageti lui Marian Mexicanu. 


''Iubirea si Respectul sunt cadouri scumpe....Nu le astepta de la oameni ieftini '',acesta este mesajul catre fostul ei iubit Marian Mexicanu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu