19 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! Tupeu incredibil al mamei fetitei crescute de Luminita Anghel! '' Vreau sa faca doamna Luminita Anghel puscarie ca mi-a furat fata ''

Dupa ce a facut tot posibilul sa ii ia Luminitei Anghel fetita pe care o crestea, mama naturala a Mariucai se plange acum ca nu ii poate asigura micutei lucrurile de care are nevoie.
Si-a abandonat fetita de numai un an intr-un camin de copii, iar cinci ani a uitat de existenta ei. Intre timp, Mariuca a ajuns acasa la Luminita Anghel, care a facut tot posibilul sa o integreze pe fetita in familie si sa o stabilizeze psihic si emotional. In vara anului trecut, mama naturala a fetitei si-a facut aparitia, sustinand ca o vrea pe Mariuca inapoi. Ba, mai mult, femeia nu a fost de acord ca fata sa mai locuiasca la Luminita Anghel, care a fost nevoita sa o duca inapoi la orfelinat.
In cele din urma, Angelica Constantin si-a luat fata acasa, duand-o in conditii mult mai umile decat cele in care Mariuca a fost obisnuita sa traiasca. Acum, pustoaica de numai opt ani locuieste in casa cu mama, concubinul mamei si fratele ei vitreg, iar scandalurile par a fi la ordinul zilei.

Este suparata si pe Simona Gherghe 

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Angelica Constantin o vrea cu orice pret in puscarie pe Luminita Anghel ''O vreau in puscarie pe Luminita Anghel pentru ca mi-a furat fata ,plang zi si noapte dupa fata mea,acum si doamna Simona Gherghe tine cu doamna Luminita Anghel si isi bate joc de mine nu e posbil sa tina multa lume cu ea eu sufar,plang sunt zile in care nu dorm o vreau in puscarie sa scap de ea sa numai imi i-a copilul meu nu este copilul ei ,ea nu stie cat de mult sufar si ma i-a cu lesinurile pe acasa din cauza ei pentru fata mea ,o atentionez sa numai puna mana pe copilul meu pentru ca odata si odata Dumnezeu o vede'' a explicat enervata Angelica Constantin pentru Gazeta Mondena.

(Mirela Bujor)
Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Un comentariu: