26 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! Tonciu si Raluca Podea ii da decesiva Iuliei Albu pentru criticiile ei : '' Ca sa vorbeasca despre mine sa-si spele parul / Il are din sarma ''

Iulia Albu a analizat, pentru site-ul wowbiz.ro, cateva manechine sexy din showbiz. Fara vreo teama si cu riscul de a intra intr-un conflict, fashion editorul le-a facut praf pe fete! Tonciu si Raluca Podea si alte domnisoare mioritice din showbiz.
Iulia Albu a comentat despre modul vestimentar al manechinelor din Romania “Raluca Podea, Andreea Tonciu, Simona Trasca, Sanziana Buruiana - Categoria “bimbo clubareasa”, adeseori asociata cu manechinul de Bamboo, se deosebeste net de acesta atat prin infatisarea profund nefireasca cauzata de cele mai multe ori de interventii chirurgicale mai putin fericite, prin dialogul monosilabic si book-ul constand in special in fotografii nud, semi nud, “semi nud a la studio luminita” si defileuri in cluburi la ore inaintate. Atentie, a nu se confunda cu categoria modelelor: acele persoane remarcabile din punct de vedere anatomic NATURAL al caror book consta in copertele revistelor de moda si defileuri pentru marile case de moda din toata lumea”, sustine temuta Iulia Albu pentru site-ul wowbiz.ro .
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Tonciu si Raluca Podea au vorbit despre modul in care fashion-editor le-a criticat modul de imbracaminte '' Ea ca sa vorbeasca despre numele meu sa isi spele parul ca il are sarma,eu niciodata nu o sa ajung la nivelul ei care il are pentru ca ea isi doreste cu orice pret sa vorbeasca de toata lumea dar ea nu se uita la ea ca s-a facut de rusine pe unde a apucat si mai ales sa vorbeasca de vestimentatia ei ca zici ca e o paparuda '' a declarat suparata Andreea Tonciu pentru Gazeta Mondena.
Ulterior si Raluca Podea a vorbit despre criticiile aduse de catre Iulia Albu : ''Eu il stiu de D-nul Albu...pe ea nu stiu cine este si ce a facut,stiu doar ca a lasat-o D-nul Albu si a divortat de o scorpie,Iar in privinta operatiilor estetice ...ne-am intalnit la cabinetul medicului estetician,Si are mai multe interventii decat avem noi toate la un loc,din prizma aceasta stim cine este iulia albu...pe D-nul Ablu il stim cu toti este un om bun si cu o meserie frumoasa ai ne incanta pe noi femeile cu ceea ce face '' a declarat Raluca Podea pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Un comentariu:

 1. raluca podea parca ar fi lesbianca draguseanu bani multi la neurmarirea penala  , droguri cocainah . 
  nicoleta luciu , se ducea in gossip la parcul tineretului la after hour cumpara pastile extasy si cocaina uneori vindea .
  trasport de cocainah peste vame si aeropoarte in loc de silicoane , unele si prin buze .
  cocainah … ca si nicoleta luciu pastile extasy .
  giugleacarmen@yahoo.com oratania de pe websait giuglea carmen e barbat . altii din barbati incearca sa devina madona . nu sunt de acord cu asemenea cabinete particulare , anul 2008 i-si trimitea copia a lui zis interlopul raj la mare in mamaia constanta cu un tip ciongo , copia a lui raj avand la el un ditamai bulgare de cocaina piatra zicandu-i in plina strada lui florescu george – ia pune mana , am luat d’aia piatra . copiaza anumite persoane facandu-i cu ajutorul chirurgiei asemanatori aproape identici . il vor pe raj cu cativa angajati de la bagdasar arsenii unii din a.t.i ei locuiesc in comuna pantelimon si laudarosi rude cu neamul cuza .
  chivu L. pe chirurgie plastica si reparatorie in bagdasar arsenii , cocainah , pastile extasy .

  RăspundețiȘtergere