16 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! Suleyman de Romania s-a intors in tara unde s-a facut celebru ! AFLA ce a facut artistul in tara lui natala


Celebru turc ,Gazi Demirel care a facut o pasiune pentru  Romania este fericit ca niciodata,acesta a facut o excursie in tara lui natala impreuna cu familia lui.

In EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena,Gazi Demirel alias Suleyman de Romania a povestit amanunte din excursia lui dar si ca i-a fost de tara unde l-a facut celebru'' Dragii mei,am ajuns si eu in Romania.  Imi era dor de voi. Oricum dupa Turcia, a doua tara a mea este Romania. Am avut parte si de aventura si anume in timpul filmarii unui videoclip era sa cadem de pe vapor.  Am avut mare noroc cu un alt vaporas care a venit sa ne salveze. Multumim lui Dumnezeu. sIn curand o sa ne vedem atat la tv cat si in concerte.  Sa fiti iubiti '' a declarat Gazi Demirel pentru Gazeta Mondena.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu