24 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! Secretul ascuns unei vedete de la noi nimenii nu il cunoastea ! O vedeta de la noi a nascut un copil cu un alt barbat - FOTO

Viata Magdei Ciumac a avut toate ingredintele unui film indian, de cand a devenit celebra, peste noapte. Dupa divortul de luptatorul Tolea Ciumac, Magda s-a mutat in Timisoara, unde a intalnit un prosper om de afaceri, de care s-a indragostit, iar de atunci toate planurile ei au fost reevaluate. Se gandea ca ii va fi greu sa-si creasca singura baiatul, insa iubitul ei nu doar ca i-a facut toate poftele, dar s-a apropiat foarte mult si de copil.

Andrei Rain, barbatul de care s-a indragostit Magda Ciumac in urma cu trei ani, este un afacerist cu foarte multi bani, dar detine, de asemenea, si o functie intr-o institutie publica, aceea de consilier in cadrul Consiliului Judetean Timis.

In EXCLUSIVITATE  pentru site-ul gazetamondena.ro , Magda Ciumac vorbeste despre secretul ascuns de ea '' Sunt foarte bucuroasa ca am un alt copil cu barbatul vietii mele Andrei,avem o fetita de un an ,suntem fericiti, nu vreau sa vorbesc despre viata mea. Andrei, nu ma lasa,sunt doar iubita,asta conteaza '' a declarat Magda Ciumac fosta doamna a lui Tolea.


(Mirela Bujor)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu