8 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! Sanziana Buruiana numai scapa de fostul ei iubit,Catalin Ratzoi ! '' Imi da mesaje cum sa ma impac cu el ''


Fostul ei iubit Ratai si Sanzi

Sanziana Buruiana a format un cuplu timp de un an de zile cu fostul ei iubit,Catalin Ratoi care acum blonda sustine ca numai scapa de el.

Nicolae Zuluf si Sanziana Buruiana

Sanzi si Ana sustine ca numai scapa de fostul ei iubit Catalin,care tot o streseaza cu mesajele de impacare,ba blonda spune ca nu exista o cale de impacare cu el ''Degeaba imi trimite sute de mesaje ca sa ma impac cu el pentru ca numai siunt sanse pentru el,eu am pe alcineva in viata mea pe Zuluf care ma iubeste si ne-am gandit sa facem nunta,eu nu stiu de ce ma deranjeaza acum cand am pe alcineva in viata mea '' a declarat Sanziana Buruiana pentru Gazeta Mondena.

Fostul amantul(Florin) si Sanzi 

S-a zvonit in presa ca dupa despartirea de Ratoi,blonda s-a mai afisat si cu un alt barbat pe numele lui Florin ''Ne-am cunoscut la mare, într-un weekend minunat, după părerea mea. Ne-am întâlnit într-un mediu mult mai frumos, ne-am întâlnit pe o barcă în largul mării. Spunea că nu mai sunt împreună, că s-au despărţit de o vreme şi că n-ar mai vrea să fie împreună şi că ar fi dispusă să înceapă o relaţie nouă. Din momentul în care am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea", a declarat Florin acum un an pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu