26 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! L-ai tot vazut pe la TV,dar nu ii cunosti toata povestea a celebrului Pietricica ! Vezi ce drama ascunde dansatorul Pietricica


Ne-am obisnuit sa tot il vedem cu zambetul pe buze la TV pe celebru Cristi Pietricica,dar acesta ascunde o adevarata drama prin care trece.

Parasit de tatal lui,dansatorul Pietricica sufera enorm dupa decesul tatalui care i-a dat o lectie de viata si l-a invatat bunele maniere ''Mi-e dor de el chiar daca viata este asa cum este,tatal meu a murit de 4 ani a fost 15 ani nevazator si handicapat gradul 1,eu m-am apucat serios de dans cand tata s-a imbolnavit, acident vascular '' a declarat dansatorul Cristi Pietricica pentru Gazeta Mondena.

Pietricica,vrea cu orice pret sa poata sa treaca de perioada in care moartea tatalui l-a afectat enorm .


Barbatul a declarat pentru Gazeta Mondena dupa imbolnavirea tatalui sau s-a apucat de dansuri,preda lectii,se duce la evenimente private ''Practic dansul de vreo 14 ani,De 9 sunt instructor de Salsa&Bachata, de 2 Zumba, de un an Bokwa, de un anAerobic si fitness,Si entertainer de 8 ani, la orice eveniment,Predau la Guantanamo Dance School, in incinta Pescariu, am avut scoala mea 8 ani si la asta sunt partener '' a mai explicat Pietricica pentru Gazeta Mondena.


Este dansator cu atestat in regula 

Pietricica se poate lauda usor deoarece acesta este atestat fapt in care poate sa si predea dansuri la scolii sau in privat '' Am atestat de zumba si de ce apartine de sport '' a spus Cristi Pietricica.

VIDEO -Show privat unde Pietricica face atmosfera 

(A.M.N.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu