19 ianuarie 2015

EXCLUSIV: INTERPRETUL ACUZAT CĂ ȘI-A BĂTUT IUBITA RUPE TĂCEREA

baldoo
După ce fosta iubită a cântărețului Marius Baldovin l-a acuzat că a bătut-o până când a pierdut sarcina, târgujianul a făcut astăzi primele declarații, în exclusivitate pentru TV SUD.

”Urât din partea ei. Eu nu am mai vorbit cu ea de trei ani. Domnișoara aceasta vrea publicitate de pe urma mea. Eu nu am bătut-o, nu am atins-o cu o palmă. Noi nu am avut niciun copil, chiar eu i-am cumpărat testul și nu a confirmat acest lucru. E adevărat că am întreținut relații sexuale neprotejat, dar copil nu a avut. Eu vreau să muncesc, nu mă interesează acest scandal. Nu are nicio dovadă. Totul e regizat. Am martori care știu toată situația. Probabil că, dacă a făcut videochat, probabil acolo a rămas însărcinată. Eu nu permit așa ceva”, a declarat Baldovin, despre fosta lui iubită Cristina Canela cunoscută drept ”Sosia Monicăi Gabor”.

Aceasta a făcut acuzații grave: ”M-a bătut până am pierdut copilul pe care îl aveam cu el, am fost gravidă și el m-a forțat ca să îl avortez, nimeni nu știe prin ce am trecut cu el, nimeni nu știe că el m-a trimis la produs în Spania și îi aduceam bani ,m-a bătut de mi-a smuls și câteva fire de păr din cap, m-a amenințat cu moartea mi-e frică de el,l-am dat pe mână Poliției”.

Declarații în exclusivitate în Jurnal!

Sursa : tvsud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu