3 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! GEANINA CORONDAN il da in JUDECATA pe ADRIAN PESCARIU pentru FARSA SINISTRA :'' O SA IL ACTIONEZ IN JUDECATA ''

Anul nou a venit cu o veste de-a dreptul cutremuratoare, Adrian Pecariu anuntand ca Geanina Corondan a murit.
Din fericire, stirea s-a anuntat a fi falsa, makeup artist-ul stergand imediat postarea de pe contul lui de Facebook.

Totul s-a intamplat vineri seara, in cea de-a doua zi a anului nou. Din motive numai de el stiute, Adrian Pescariu si-a anuntat prietenii virtuali ca Geanina Corondan a murit dupa ce a pierdut lupta cu o boala misterioasa, rugandu-si, totodata, amicii virtuali sa raspandeasca zvonul.

In EXCLUSIVITATE si in PREMIERA a vorbit despre farsa sinistra care Adrian Pescariu a publicat despre ea ''Nu comentez mai mult ! Tot ce conteaza ca acest om o sa plateasca pentru farsa sinistra si mai ales ca mi-a defaimat  imaginea , O sa il actionez in judecata '' a declarat suparata Geanina Corondan pentru Gazeta Mondena.

Vedetele iau sarit in ajutor  Geaninei Corondan 

Alex Velea : Cum poti sa spui de acest om ca a decedat,nu esti intreg ca sa afirmi lucrurile care nu se dovedesc si mai ales ca presa scrie asa ceva si nu se informeaza ,a declarat Velea pentru Gazeta Mondena.

Stela Popescu : Cand am vazut in presa ca Geanina ar fi murit mau lasat picioarele si am pus mana pe telefon si am sunat-o ,m-am speriat de tot,acest om trebuie sa plateasca,a spus Stela pentru Gazeta Mondena.

Marius Baldovin : Un boschetar de stilist Adrian Pescariu a anuntat pe contul de socializare cum ca a decedat frumoasa Geanina Corondan.Pe calea aceasta ii transmit impostorului acesta sa fie inchis dupa gratii pentru defaimarea imagini Geaninei,dupa care sa fie tuns la zero.Sa-ti fie rusine pentru minciuna defaimatoare,a scris Baldovin pe contul de socializare.

Lora : Off ! Cata rautate pe alti sa spuna ca cineva a murit doar ca sa mai apara si el si sa spuna ca amurit,ce face publicitatea din om '' a spus Lora pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu