21 ianuarie 2015

EXCLUSIV ! Andreea Raicu iti explica cum sa mananci sanatos

andreea-raicu-si-dr-anda-avramescu
Alimentaţia sănătoasă este un subiect căruia Andreea Raicu îi acordă o foarte mare importanţa. Tocmai de aceea, vedeta pregăteşte o noua Conferinta Traieste Frumos!Este vorba despre Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos care va avea loc pe 27 ianuarie, ora 18.30, la Libraria Bastilia din Bucuresti.

Andreea o va avea alaturi la aceasta conferinta pe Anda Avramescu, medicul nutritionist care o consiliaza din momentul in care a trecut la un regim alimentar vegetarian.Alături de invitata sa, Andreea va discuta despre cele 5 principii de baza ale alimentatiei pe care oricine trebuie sa le cunoasca. Discutand cu Anda, Andreea a ajuns la concluzia ca dieta echilibrata este singura varianta eficienta de a tine sub control atat grutatea cat si sanatatea.

“Nu exista o dieta magica, ci un stil de viata sanatos. Bineinteles ca principiile alimentatiei sanatoase pot fi individualizate, aplicate in functie de nevoile si scopurile fiecaruia dintre noi. Dar in esenta ele raman aceleasi si trebuie sa le stim. Pentru ca sanatatea este responsabilitatea fiecaruia dintre noi in parte. Si avem cu totii dreptul la o informare corecta”, spune Anda Avramescu.Cele 5 principii care vor fi dezbatute amanuntit la Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos sunt: Ce mananc?, Cat mananc?, De cate ori mananc?, Cum impart alimentele (portiile) pe mese?, Cum prepar?

Daca vreti sa aflati cum alimentele pe care le avem in meniul zilnic ne pot face viata mai buna, va puteti deja inscrie la Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos. Pretul unui bilet este de 65 lei.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu