16 ianuarie 2015

Dramatic! Cristi Peste i-a facut o super surpriza Loredanei Pastrama, dar ea i-a dat vestea asta! Copilul pe care il asteapta ea nu e al lui! Detaliile sunt dure!

Lucrurile pareau sa mearga extrem de bine intre Cristi Peste si Loredana Pastrama, dar visul frumos s-a spulberat in aceasta seara in numai cateva minute.
Cristi a vrut sa o ceara din nou in casatorie si i-a pregatit o mega surpriza chiar in direct la WOWbiz. A pus covorul rosu, s-a pus in genunchi si a cerut-o din nou in casatorie. Ea a spus da si totul parea sa mearga intr-o directie frumoasa.
Asta pana la un punct, cand Loredana s-a decis sa rupa tacerea si sa ii dea lui Cristi o veste socanta pentru el. "Eu vreau sa fiu cu tine, dar nu pot sa fac asta fara sa iti spun asta. Sunt insarcinata cu Belmondo, nu cu tine. Copilul e al lui. Eu numai pe tine te iubesc si sunt dispusa sa fac avort, sa scap de copil, doar ca tu sa fi cu mine", i-a spus ea, moment in care Cristi a decis sa plece din studioul WOWbiz.
"E bataie de joc. Loredana calca pe cadavre, pe sentimente. Putea sa imi zica de aseara. Eu vreau sa fiu linistit, nu mai vreau nimic. Trebuia sa imi spuna mie, nu la televizor sa ne afle toata tara. Ca sa o iert, trebuie sa se duca maine la doctor si sa dea copilul afara. Asta e singura solutie ca sa o iert.", i-a transmis Cristi.
Loredana a fost de acord cu varianta propusa de Cristi. "Asa o sa fac. O sa ma duc si o sa il avortez. Daca tu asta iti doresti, atunci asa o sa fac", i-a transmis si ea.

VIDEO :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu