8 ianuarie 2015

DEZVALUIRI ULUITOARE la adresa EMISIUNI ''La Maruta '' : Beyonce de Romania nu a platit din bani ei operatiile / Producatorii emisiuni iau platit ca sa aiba audienta ''


Scandalul pare sa sara in aer ! Dezvaluiri socante la adresa emisiuni ''La Maruta '',ies la iveala operatiile facute de Beyonce de Romania dar si cine le-a platit .

Martorii care au sesizat in public la emisiunea ''La Maruta '' spun ca Beyonce de Romania,iubita lui Guta ar fi facut un contract fabulos cu emisiunea si ca producatori i-ar fi platit operatiile estetice '' Madalina Dumitru alias Beyonce de Romania a semnat un contract de 3 luni impreuna cu emisiunea ''La Maruta ''si ca i-au promis ca daca ea se dezbraca si isi arata in public operatiile estetice o sa le aiba gratis,nicidecum Guta sa-i plateasca operatiile,Guta e zgarcit si pentru el,dupa cum a-ti vazut umbla cu o masina de tip Logan '' a declarat un martor care a auzit toata conversatia dintre producatorii emisiuni si Beyonce de Romania .

Acum cateva zile Beyonce de Romania a urmat sa faca operatiile promise de emisiunea ''La Maruta '' ca ea sa arate public operatiile facut pe ea si sa faca audienta maxima.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu