28 ianuarie 2015

Dani Oţil a participat la primul semimaraton oficial


Dani Otil, Daniel Osmanovici si Toma Coconea au facut echipa la primul semimaraton al anului – Gerar. Echipa Wings for Life s-a clasat pe pozitia 31 din 59 de echipe. In ciuda ploii marunte, cei trei au reusit sa parcurga cei 21 de kilometri intr-o ora si 54 de minute.


Toma Coconea (vice-campion mondial Red Bull X-Alps) este cunoscut pentru performantele sale la concursuri de alergare, la finalul anului trecut reusind sa alerge 7 maratoane in 7 zile, iar Daniel Osmanovici (prezentatorul Observatorului la Antena 1) are deja la activ mai multe maratoane si semimaratoane. Dani Otil (gazda emisiunii Neatza cu Razvan si Dani) a parcurs distanta unui semimaraton, anul trecut, la prima editie Wings for Life World Run, iar acum isi trece in palmares si primul semimaraton oficial.

Acesta a fost primul antrenament oficial pentru Wings for Life World Run, evenimentul caritabil de alergare care va avea loc pe 3 mai, simultan in 35 de locatii de pe sase continente.Foto: Mihai Stetcu / Red Bull Content Pool

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu