13 ianuarie 2015

Cum a reusit un bacauan sa-si faca 90.000 de prieteni pe Facebook! "Secretul este..."

Jurnalistii de la DC News au realizat un interviu cu Viorel Balan, unul dintre cei mai populari romani de pe Facebook. La doar 16 ani, acesta are peste 90.000 de urmaritori.

Tanarul din Bacau si-a castigat faima prin filmuletele pe care le realizeaza, care sunt extrem de appreciate de prietenii lui virtuali. "Secretul consta in comportamentul pe care il ai si in dragostea pe care o depui pentru ceea ce faci, iar daca iti doresti cu adevarat sa faci un lucru indiferent de situatie si nu te dai batut, continui pana la capat cu acel lucru pe care ti l-ai propus... sigur vei avea si rezultate destul de mari", a spus Viuorel pentru DC News.
Tanarul a povestit insa si un episode mai putin placut, cand un coleg de scoala a fost atat de invidious pe realizarile lui incat la batut pana l-a bagat in spital. "Amenintarile au cam disparut, la fel si episoadele urate. Deci, nu am mai avut probleme si sper ca nici nu o sa mai am. Oricum am trecut prin multe si asta a fost doar o lectie de viata, iar cei care poate nu ma suport, sper sa inteleaga ca nu sunt o persoana atat de rea, ci daca vor sa imi fie prieten eu nu le refuz asta. Nu sunt o persoana cu fite sau ceva de genul, am ramas la fel ca si inainte sa fiu cunoscut", a mai zis Viorel Balan pentru DC News.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu