13 ianuarie 2015

Cristi din Banat, dezvăluire şocantă: "Am fost căsătorit cu o femeie"

Cristi din Banat, carismaticul interpret de muzică populară, a fost unul din cele mai controversate personaje ale anului 2014. Interpretul a fost dintotdeauna deschis cu privire la viaţa lui personală şi nu a avut o problemă în a recunoaşte că este gay.Cristi din Banat s-a întors în Spania, acolo unde se pregăteşte de noi proiecte muzicale, dar şi personale. Artistul a intrat în legătură directă, la Răi da Buni, prin Skype, acolo unde a vorbit despre noutăţile din viaţa lui.

Dintr-una-n alta, Cristi din Banat a făcut o dezvăluire la care puţini se aşteptau şi a mărturisit că de România l-a legat nu doar locurile natale, dar şi o soţie. În ciuda orientării sale sexuale, Cristi din Banat a fost căsătorit cu o femeie, iar de curând cei doi au divorţat.

"Eu am fost căsătorit cu o femeie. Când am fost în ţară, am semnat sentinţa de divorţ. Pot să vă şi arăt, când voi veni data viitoare în emisiune. M-am căsătorit ca să dea bine, cu o româncă, pentru că voiam să mă ascund. Nu am făcut nuntă, era doar ceva în acte", a spus cântăreţul.

Cristi din Banat este un român stabilit de câţiva ani în Spania şi care a devenit cunoscut datorită hit-ului său, "Ca o apă cristalină".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu