13 ianuarie 2015

Cea mai mare umilinţă pentru Marian Dârţă: "M-au făcut pedofil, iar apoi m-au tras de păr"

Marian Dârţă trece prin cea mai dificilă perioadă din viaţa lui. Privind în urmă, puţine momente pot echivala suferinţa prin care fostul hair stilist al vedetelor trece, în prezent.Marian Dârţă a mărturisit că se simte groaznic, din cauza situaţiei dramatice în care a ajuns, în care trebuie să recurgă la mila şi ajutorul oamenilor.

El a descris această etapă a vieţii lui ca fiind una umilitoare şi puţine situaţii de acest gen pot egala felul în care se simte în prezent.

Marian Dârţă şi-a adus aminte de una din zilele în care se îndrepta spre salonul lui, iar un bărbat l-a făcut de râs, în văzul tuturor."Cea mai mare umilinţă publică mi s-a întâmplat în urmă cu ceva ani. Eram în faţa magazinului Unirea şi cu o prietenă, care avea un restaurant şi unde am avut şi eu salonul. Când intrai în salon, intrarea se făcea prin acel restaurant. Era vară, mese multe, mulţi oameni. La un moment dat, un tip a început să strige la mine şi să mă facă pedofil, homosexual şi să mă tragă de păr.

Acum, din punct de vedere sufleteşte, mă simt cel mai umilit. Nu credeam acum câţiva ani că voi ajunge atât d ebolnav, încât să nu am bani de tratament", a spus Marian Dârţă, la Răi da Buni.

Marian Dârţă se confruntă cu o tumoră care îi pune viaţa în pericol şi care trebuie de urgenţă extirpată. Până acum, medicii au estimat că fostul hair stilist mai are o lună de trăit. Intervenţia chirurgicală se ridică la suma de 30.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu