16 ianuarie 2015

BOMBA in showbiz ! Marculescu ii da definitiv divortul fostei sotii,Ella Nae ! '' In sfarsit mi-a dat divortul ''


Gata ! Marculescu s-a decis sa-i ofere divortul fostei sotii,Ella Nae,se pare ca prima data actorul nu a fost prezent la divortul pe care l-a avut,dar vrea cu orice pret sa divorteze urgent.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  ,fosta doamna Marculescu detoneaza bomba si se declara multumita de decizia luata de Costin Marculescu  : '' Astăzi am fost sunat de avocata lui Marculescu ,care mi-a adus la cunoștință  faptul dorința clientului ei, ex soțul meu, si sa ne vedem la notar pentru a finaliza mult așteptatul divorț! Mai exact joi 22-01 - 2015,vom semna actele și voi deveni o femeie libera!!! Nu mi-aș fi făcut griji nici în instanță, singura problema ar fii fost timpul! Și așa destul de ocupat cu salonul și antrenamentele cu clientele mele!!!! Duc o viață normală și liniștită și îmi câștig singura existenta așa cum am făcut-o și când eram soție.Mulțumesc lui Dumnezeu ca sunt sănătoasă și drumul pe care merg este unul cu soare '' a declarat in EXCLUSIVITATE Ella Nae pentru Gazeta Mondena.


Costin Marculescu si Ella Nae au format un cuplu in lumea mondena dar se pare ca relatia lor nu a functionat asa cum trebuie,incat acestea au si divortat dupa ceremonie.

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu