7 ianuarie 2015

Anca Ţurcaşiu, chinuită de amintirile cu Mădălina Manole: "Am văzut-o înainte de tragicul sfârşit şi am simţit că..."


Au trecut mai bine de 4 ani de când Mădălina Manole a decis să-şi pună capăt zilelor, însă Anca Ţurcaşiu încă este chinuită de amintirea prietenei şi colegei ei. Cântăreaţa a mărturisit că se gândeşte destul de des la regretata artistă şi că a simţit că ceva nu este în ordine în viaţa Mădălinei Manole.

Moartea Mădălinei Manole a căzut ca un trăznet şi a lăsat un gol imens în sufletele tuturor românilor. Prietenii şi colegii de breaslă ai Mădălinei Manole nu au reuşit încă să se impace cu decizia acesteia de a-şi pune capăt zilelor. Printre aceştia se numără şi Anca Ţurcaşiu care a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-şi exprimă regretul faţă de pierderea acesteia.

Anca Ţurcaşiu a mărturisit că la ultima întâlnire cu Mădălina, care a avut loc cu puţin timp înainte ca aceasta să se sinucidă, a simţit că ceva nu este în ordine cu ea.

"Toată viaţa am fost confundată cu Mădălina. Mă gândesc la ea destul de des şi mă rog să-i fie sufletul liniştit acolo unde e. E prima oară când simt nevoia să spun că, având-o invitată în platoul emisiunii "Iubesc România", cu puţin timp înainte de tragicul sfârşit, am simţit că ceva nu e în regulă cu ea. Îi doresc soţului ei, pe care-l cunosc personal şi care e un om excepţional, să-şi găsească liniştea şi să se bucure de copilul lor născut cu atât de multă iubire între ei.

P.S. Nu ştiu ce m-a făcut să scriu acum despre ea…..A fost un artist cu un har imens. Să n-o uităm!", este mesajul sfâşietor al Ancăi Ţurcaşiu.

Mădălina Manole a fost găsită moartă, în 14 iulie 2010, în casa în care locuia împreună cu soţul ei, Petru Mircea, şi fiul lor. Cântăreaţa a fost găsită otrăvită, chiar în ziua în care ar fi împlinit 40 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu