28 ianuarie 2015

Anca Serea, marturisiri despre primul sau sot: "Trei ani de zile ne-am luptat cu boala"

Anca Serea, marturisiri despre primul sau sot: "Trei ani de zile ne-am luptat cu boala"
Prezentatoarea TV Anca Serea a fost casatorita in urma cu mai multi ani cu un om de afaceri. Acesta a decedat insa la doar 36 de ani rapus de o boala cumplita.

Desi in general, vedeta nu vorbeste despre acest subiect delicat, de curand Anca Serea a facut cateva marturisiri emotionante."Sara (n.r. fetita ei cea mare) il mentioneaza foarte des, desi avea doar 3 ani atunci. Eu ii sprijin in directia asta si ii incurajez sa-i pastreze amintirea si sa-si aminteasca de el cat mai des posibil. A fost un om minunat. Am apelat la ajutorul unui specialist pentru David, ca el a suportat mai greu aceasta despartire. Avea aproape 9 ani, atunci", a spus Anca Serea in emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars.
"In prima instanta am ales sa nu le spunem copiilor ca Filip e bolnav. A durat aproape jumatate de an aceasta situatie. Ei au fost sprijinul meu si sunt in continuare. Nu e simplu, dar Dumnezeu ne da putere. Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte trista. Era un om perfect sanatos. Avea 36 de ani. A facut sport de performanta, inota. A fost un om foarte muncitor, inzestrat cu o inteligenta deosebita, a studiat in afara tarii, cat si aici. Eram la mare cu copiii. A inceput sa transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au iesit perfect. I s-au facut si doua biopsii care nu au aratat nimic. El doar transpira foarte mult in timpul noptii, nimic altceva"
, a mai declarat logodnica lui Adi Sina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu