8 ianuarie 2015

Ambasadorul chinez în România: Produsele românești sunt așteptate pe piața chineză

Ambasadorul chinez în România: Produsele românești sunt așteptate pe piața chineză
Huo Yuzhen, ambasadorul Chinei în România , a declara, marți, că produsele românești cunt așteptate pe piața chineză și i-a îndemnat pe producătorii care nu au explorat această piață de desfacere, să o facă cât mai curând.

"În zilele noastre cetățenii chinezi pot gusta la ei acasă Feteasca Neagră, vinul românesc, și apa minerală Borsec. Aceasta demonstrează interconexiunile dintre piața românească și cea chineză la toate nivelurile. Invităm și mai multe produse românești să intre pe piața chineză", a afirmat diplomatul chinez la recepția de rămas bun pe care a organizat-o la sediul Ambasadei.

Huo Yuzhen a menționat că efortul bilateral a făcut ca "edificiul relațiilor chino-române" să fie unul "mai stabil și mai spectaculos".

"Încrederea politică este precum un acoperiș al acestui edificiu, fiind pilotul pentru ca relațiile bilaterale să meargă pe un drum de dezvoltare sănătoasă. (...) Funcționarea fără probleme a mecanismului de cooperare, înțelegerea celor două state și încrederea reciprocă se adâncește pe zi ce trece, impulsul bun al relațiilor chino-române ne inspiră. Cooperarea economico-comercială poate fi numită coloana acestui edificiu care a adus un sprijin susținut pentru dezvoltarea continuă a relațiilor bilaterale", a adăugat oficialul chinez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu