15 ianuarie 2015

Alexandru Jidveianu a izbucnit in plans in DIRECT! Mama lui este grav bolnava si nimic nu o mai poate salva: "Am bani gramada, dar nu pot sa fac nimic"

Solistul de muzica populara Alexandru Jidveianu a dezvaluit cu mare durere in suflet prin ce necazuri a trecut si trece in continuare.
"E bine sa ai prieteni. Oameni buni, sa va faceti prieteni. Acum imi pare rau ca nu m-am insurat fiindca sunt sigir, duc tot greul singur. Mama mea este foarte bolnava, are piatra la bila, la rinichi.Ar trebui operata, dar are 71 de ani si nu poate fi anesteziata, are probleme cardiace. Tatal meu si sora mea au murit. Imi pare rau, tremur. Tata a murit sub ochii mei. Mi-e frica de mama acum. Cred in Dumnezeu, nu am venit sa ma plang, nu am nevoie de mila nimanui, fac bani cu gramada. Am spectacole, cant. Am venit doar sa spun doar viata mea. Lumea crede ca daca esti artist, ai bani si esti fericit! Dar nu e asa! Se intampla la nunti sa vina cineva si sa imi arunce bani in scarba. Si noi, artistii, avem greutati", a spus cantaretul.

"Sora mea a facut infarct si a murit. Pur si simplu. A fost o lovitura cumplita. Am adus-o pe mama la Bucuresti, dar nu s-a adaptat. Se simte mai bine la ea acasa. Plang, nu imi sta bine si nu ma pot abtine. De obicei sunt un om vesel. Nu vreau ca publicul sa stie ce e in spatele meu", a declarat el.

"Am bani, nu e problema. Problema e ca mama e bolnava si nu pot sa am grija de ea", a spus .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu