15 ianuarie 2015

Alexandra Ușurelu și-a lansat primul album! A făcut un super show!


Vineri, 9 ianuarie, Alexandra Uşurelu, cunoscută pentru vocea caldă şi sensibilă, şi-a lansat oficial primul album, pe scena unei săli subdimensionate pentru publicul numeros ce şi-a dorit să fie prezent la concertul găzduit de partenerii ArCuB.Alexandra, cei 10 instrumentişti care au însoţit-o în călătoria “La capătul lumii”, invitaţii speciali şi întreaga producţie a concertului, au transformat sala ArCuB din strada Batiște nr. 14, într-un loc al bunului simț şi al muzicii făcute bine, pentru mai mult de 90 de minute. Versurile cântecelor, interpretarea şi proiecţiile video au creat un univers paralel pentru cei din sală. Încă de la primele cântece, feminitatea, delicateţea şi naturaleţea Alexandrei au lăsat să se simtă în sală o atmosfera caldă, de familie.

Pe scenă, alături de Alexandra, a urcat apreciatul band al acesteia format din Bobby Stoica la pian, cel care este şi producătorul albumului şi compozitorul celor mai multe dintre cântece, Adrian Flautistu la contrabas, Costin Oprea la chitară, Dan Încrosnatu la percuţii, dar şi Dan Nicolau (flugelhorn şi trompetă), Petre Stan (clarinet), Nicoleta Petre şi Alina Horez (viori), Miruna Vidican (harpă) şi Cristina Răducan (flaut), pentru a crea un sound eclectic, fresh şi foarte potrivit cu vocea artistei Alexandra Uşurelu. Este pentru prima oară când un artist non mainstream se prezintă cu o aşa formulă inedită de orchestră restrânsă pe o scenă bucureşteană.

Printre cei care au contribuit la povestea frumoasă scrisă de Alexandra pe 9 ianuarie la ArCuB sunt şi designer-ul Simona Semen, cea care s-a ocupat de ţinutele de excepţie pe care Alexandra le-a purtat în timpul concertului, hairstylist-ul Florin Iordache şi scenograful Marcel Ivan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu