19 ianuarie 2015

Adriana Bahmuţeanu l-a învins pe soţul ei! Vedeta păstrează copiii!


Cu doar câteva minute în urmă, judecătorii au luat o decizie în dosarul în care Adriana Bahmuţeanu a cerut custodia celor doi copii pe care îi are cu omul de afaceri.

Potrivit surselor noastre, Judecătoria Sectorului 3 a respins excepţiile depuse de soţul Adrianei, a stabilit domiciliul copiilor la locuinţa vedetei şi costodia comună a celor doi copii. Astfel, magistraţii au decis:"Respinge excepţia inadmisibilităţii pentru capătul I de cerere (stabilire provizorie locuinţa minori) şi o admite pentru capătul II de cerere (exercitare autoritate părintească). Admite în parte cererea. Stabileşte provizoriu locuinţa minorilor la mamă, până la soluţionarea în fond a dosarului având ca obiect divorţul părţilor. Respinge în rest acţiunea ca inadmisibilă. Cu apel în 5 zile de la pronunţare"."Nu mă voi întoarce niciodată cu copiii în acea casă"

Scandalul dintre vedetă şi soţul ei a izbucnit în urmă cu două săptămâni când Adrian Bahmuţeanu şi-a luat copii şi a plecat din casa omului de afaceri. O zi mai târziu, vedeta a cerut emiterea unui ordin de protecţie pe numele soţului ei, custodia copiilor şi desfacerea căsătoriei. Pentru divorţ, Bahmu se va întâlni cu soţul ei chiar înainte de Valentine's Day. "Nu mă voi întoarce niciodată cu copiii în acea casă. Soţul meu m-a bătut de faţă cu copiii", ne declara vedeta la scurt timp după izbucnirea scandalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu