26 ianuarie 2015

Adriana Bahmuteanu a izbucnit in lacrimi! Marian Darta i-a aratat tumora: "Mi-a crapat pielea si curge un lichid"

Adriana Bahmuteanu l-a avut ca invitat pe Marian Darta la emisiunea ei, de la Antena Stars, si a fost profund impresionata de povestea lui extrem de trista.Adriana Bahmuteanu nu s-a putut abtine si a izbucnit in plans in timp ce ii lua interviu lui Marian Darta.
"Sunt intr-o mare cumpana. Primesc multe mesaje de incurajare, dar e altfel cum vezi tu lucrurile in interior. Simt o spaima. Diseara merg la mormantul lui Arsenie Boca, o sa ma rog sa se intample o minune sa raman in viata. Medicii nu mi-au garantat ca voi scapa. Cancerul e galopant. S-ar putea sa recidiveze", a spus Marian Darta. 

"In ultimii 5 ani mi s-a schimbat viata. Nu ma mai recunosc. Boala de piele, cancer, miop, mereu am purtat manusi. Poate asta mi-a fost crucea. Nu am intrat niciodata in mare, intr-o piscina, vara ma acopar tot. Mi-e jena sa ma dezbrac. La 17 ani mi-a aparut psoriazisul. Nu se trateaza. Poti doar sa o tii sub control. E boala ficatului si a pancreasului, care nu lucreaza. M-am gandit ca poate mai bine aveam alta boala, sa nu am maini, sa am un accident. Daca aveam tumoarea la picior, imi taiau piciorul si gata. Traiam. Merg acum la operatie si nu stiu daca o sa ma mai trezesc", a mai spus Marian.

"Sunt pansat, curge un lichid de acolo. A crapat pielea, s-a spart", a mai spus el.
"Mariane, eu de cand te stiu, esti bolnav. Ai avut macat momente de fericire?", a intreba Adriana, foarte afectata de povestea lui Marian.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu