19 decembrie 2014

Vedete chinuite in copilarie. Ce au fost nevoite sa indure inainte sa devina celebre

Pana sa devina "oameni mari" si la propriu, si la figurat, celebritatile mioritice au avut multe de indurat. Si in general totul a pornit de la conditia modesta. In lipsa banilor, artisti acum cunoscuti au fost nevoiti sa munceasca de la varste fragede.

Andreea Banica


Acum nu ii lipseste nimic, e casatorita cu un om de afaceri de succes, insa in copilarie nici nu a visat la luxul de acum. "Am muncit de mica. La sase ani, vindeam flori in fata teatrului, vindeam corcoduse. De mica am muncit sa-mi asigur traiul si viitorul", a spus Andreea la Antena Stars. "Am incercat sa ascund greutatile cat mai bine. N-am stat o clipa sa mi se dea ceva gratis. Si am avut nevoi mari. Am stiut sa-mi dozez energia in asa fel incat sa ajung sa muncesc atat de mult sa pot sa-mi implinesc anumite dorinte din realizarile mele", a explicat ea.

CRBL


Nici CRBL nu s-a nascut intr-o familie instarita. Artistul a dezvaluit intr-o emisiune ca in adolescenta revindea adidasi cumparati din magazinele tip second-hand. "Aveam o intreaga trusa de curatare si carioci cu care ii desenam. Apoi, adunam pustii de la bloc, mergeam in scara si ii vindeam. Faceau furori adidasii desenati de mine", a povestit CRBL despre felul in care si-a castigat primii bani.

Andi Moisescu

Si Andi Moisescu a povestit cum a facut primii bani. Pe la inceputul anilor '90, impreuna cu un coleg de banca s-a imprumutat si a cumparat nu mai putin de 1.500 de reviste saptamanale date la casat. Sperau sa vanda tot si sa plece la mare, scrie acasatv.ro. Si, pentru ca nu aveau prea mult succes, cei doi mici intreprinzatori au pus la cale o strategie care s-a dovedit a fi de succes. Totul a plecat de la un articol fara substanta, despre cutremure. Andi a strigat "Cutremur in Romania!", plecand de la un text legat de probabilitatea ca un astfel de eveniment sa aiba loc la noi in tara. Iar oamenii, curiosi, s-au ingramadit sa cumpere publicatiile. "Si acum am imaginea cozii la ziare. Nu mai pridideam sa dau rest", a povestit Andi.

Mihaela Radulescu


Ziare a vandut si Mihaela Radulescu, cel putin daca este sa ne luam dupa ceea ce a declarat la un moment dat Teo Trandafir. "Ea nu mai tine minte vremurile cand vindea ziare-n piata, ca stie naibii toata lumea, degeaba isi da acuma aere de doamna de Montparnasse! Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat. Si totusi, undeva cineva stie de ziare, de piata...", a scris Teo pe blogul sau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu