12 decembrie 2014

Scandalul dintre Huidu și Găinușă continuă! “Nu sunt criminalul odios!”


După o colaborare de 13 ani, Mihai Găinușă și Șerban Huidu s-au despărțit cu scandal.În ultima perioadă tensiunile dintre cei doi foști colegi de platou continuă.

Un eveniment extrem de ciudat a avut loc recent, în timp ce emisiunea “Cusurgiii” a lui Mihai Găinușă se înregistra. Mai exact, peștii din acvariul care se afla în platou au fost omorâți dupa ce o persoană a pus șampon în apă. Șerban Huidu a publicat o reacție virulentăpe blogul său:

”Nu am sa intru in alte amanunte, legate de ce s-a intamplat anul acesta, prin cate am trecut si ce experiente amare am avut. Am sa va povestesc doar o intamplare care poate explica de ce e Romania asa cum e si cat de ipocriti putem ajunge de multe ori!Dupa ce a inceput emisiunea “Cusurgiii” s-a montat in decor un acvariu cu pesti frumosi ai apa sarata! Din nefericire, pentru ca acvariul nu a fost intretinut cum trebuie, pestii, in marea lor majoritate, au murit! Distinsul meu coleg Misu Gainusa s-a apucat sa faca acuze mai mult sau mai putin voalate catre fostii colegi care s-ar fi razbunat pe pesti din cauza “succesului fulminant” al emisiunii sale! Nu a contat ca am fost colegi 13 ani adica o viata de om! Nu a contat tot ce am facut impreuna in acesti ani! A contat sa pozeze in victima si lumea sa ma mai injure putin pe mine-“dictatorul-criminal” de serviciu! Eu am pielea tabacita! Colegii mei nu meritau asta. In Prima tv, dupa telefoane date conducerii, toata lumea vorbea despre cum noi, carcotasii am ucis saracii pesti ai Cusurgiilor! Dar sa vedem unde e ipocrizia? Pai dupa o luna si jumatate de la incidentul cu pricina, nimeni nu s-a mai interesat de acvariul si de supravietuitor-Nomo! Asadar pestisorul asta a supravietuit o luna si jumatate intr-o apa “infestata” de o mana criminala! Rusine si pentru ipocrizie si pentru delasarea de dupa! Cei de la Coralis, care trebuiau sa se ocupe de pestisorul pribegit, il pot recupera de la “criminalul odios”, “dictatorul fara principii” adica subsemnatul! Se afla intr-un acvariu de apa sarata langa fratii lui.

Cat despre colegii care in urma succesului fulminant au ramas fara emisiune, pot sa ii felicit ca s-au ridicat la inaltimea societatii care i-a emanat si au dovedit ca stiu sa fie ipocriti de soi care pot sta cu mandrie langa niste delasatori de soi: cei de la Coralis-mari samsari de animale dar care nu dau doi bani pe ele!ps. am testat apa si nu are urma de detergent in ea! Urme de delasare si miserupism plus ipocrizie sunt din belsug”, a scris Huidu.

Huidu și Găinușă au facut performanța împreună la Prima TV, prezentand una dintre cele mai bune emisiuni ale postului, “Cronica Cârcotasilor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu