12 decembrie 2014

SCANDAL ca la usa cortului : Adrian Minune da de pamant cu cel care atentat la onoarea lui Carmen : '' Nu vreau sa las lucrurile asa ''

Scandalul între Adi Minune şi Denis Petcu a izbucnit după ce Minune a făcut nişte declaraţii acide la adresa celui din urmă, pe motiv că... s-a pensat greşit. "Astă seară am distribuit o poză cu Adrian Minune mai veche şi am scris la descriere: «Adrian tu vorbesti de aspectul altora, iar aspectul tău este devastator». El mi-a comentat la postare, mi-a lăsat numărul lui să îl sun, i-am dat un mesaj şi m-a sunat, iar ce a urmat...", a declarat Denis Petcu pentru Gazeta Mondena.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro Adrian Minune vrea sa clarifice treburile prin intermediul ziarului Gazeta Mondena '' Stiu foarte multe despre el e vai de el de sarac,probabil vrea sa fie bagat in seama de presa sa mai scoata si el de o paine dar cu mine nu merge cu scandalurile de prost gust si mai ales pe seama familiei mele nu vreau ca orice dement sa se bage in familia mea si sa spuna cum ii vine la gura,o sa clarific treburile si am sa il scot repede din peisajul monden este creat de cineva ca sa fie bagat in seama ''a declarat Adrian Minune in EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena.
Denis Petcu devenit cunoscut ca si cantaret de manele si mai ales ca a avut un scandal mare care a luat amploare in lumea mondena cu impresarul manelistilor pe numele lui Dan Bursuc cand Denis l-a acuzat pe impresar ca l-a batut intr-un restaurant .


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu