5 decembrie 2014

Prezentatorul emisiunii „Cesar şi câinii“, "omorât" pe Internet

Ieri, tot internetul fierbea la vestea că Cesar Millan, cel mai iubit realizator de emisiuni despre dresajul câinilor, difuzat la National Geographic, s-a stins din viaţă.

Idolatrizat de milioane de oameni de pe întreaga planetă pentru talentul său formidabil în a dresa câinii, Cesar Millan (45) este un adevărat guru în domeniul dresajului de câini.

Mereu vesel, optimist şi generos, el n-a dat nicio clipă semne de boală ori de epuizare. Ieri, însă, o veste tristă făcea înconjurul lumii, cum că ar fi făcut un atac de cord şi ar fi decedat în cursul dimineţii, într-un spital din Santa Clarita, California. Chipurile, anunţul ar fi fost făcut de soţia sa, Jahira Dar.

Faptul că pe contul de socializare al lui Cesar nu a apărut nicio informaţie care să confirme zvonul i-a agitat pe fani.

“La început, ca să câştig încrederea şi respectul clienţilor mei, obişuiam să le plimb câinii gratis. Asta mi-a adus şi loialitatea lor”, a fost ultimul mesaj postat de Cesar pe pagina sa de Facebook, până la momentul la care internetul a început să vuiască cum că ar fi murit.Abia după 24 de ore de la iniţierea zvonului, a venit şi infirmarea, într-o notă umoristică:
 
"Informaţiile cu privire la decesul antrenorului meu sunt mai mult decât exagerate. Din fericire, pot să vă spun că este în siguranţă, sănătos şi fericit. Pot să vă spun şi că m-a ţinut treaz toată noaptea cu sforăitul lui, a întârziat şi cu micul dejun, dar măcar am avut parte de-o plimbare de dimineaţă grozavă. Iar Cesar îmi tot spune: exerciţii, disciplină, afecţiune, cheia unei vieţi lungi, sănătoase şi echilibrate".
 
 
Dar cine este el şi de ce vestea morţii lui a îngrijorat oamenii de pe întreaga planetă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu