9 decembrie 2014

Fosta asistentă tv a furat meserie de la Cătălin Botezatu.Bianca Drăguşanu şi-a lansat colecţia de rochii

Fosta asistentă tv a furat meserie de la Cătălin Botezatu.Bianca Drăguşanu şi-a lansat colecţia de rochii
Bianca Drăguşanu a revenit pe podium în calitate de designer vestimentar! În pragul Sărbătorilor de iarnă, fosta asistentă tv şi-a lansat colecţia de rochii strălucitoare, printr-o prezentare organizată într-un club de noapte din Capitală.

Bianca Drăguşanu face ce face şi revine în atenţia publicului. De data aceasta, nu este vorba de vreun scandal sau de vreo legătură amoroasă, ci de linia vestimentară de care s-a ocupat în ultimul timp.

Se pare că relaţia cu creatorul de modă Cătălin Botezatu i-a priit acesteia, căci vedeta vrea cu tot dinadinsul să-şi facă şi ea un nume în acest domeniu în calitate de designer. Fosta asistentă tv a ales ultima lună din an pentru a-şi lansa colecţia de rochii, mizând astfel pe dorinţele femeilor, care, cu siguranţă, sunt în căutare de ţinute speciale pentru Sărbătorile de iarnă.

„Diamond Dresses” se numește noua colecție a vedetei, iar cele mai cunoscute modele de la noi au defilat în rochiile sclipitoare, la care predomină paietele și croielile îndrăznețe. Bianca a pregătit prezentarea în cele mai mici amănunte, având grijă ca rochiile să arate perfect pe fiecare model.

Ea a avut și o cerință, aceea ca fetele să nu defileze cu mâinile în șolduri, ci cu eleganță și grație. Evenimentul a avut loc, recent, într-un club din Regie, iar la sfârşitul defilării, Bianca a urcat şi ea pe podium alături de modelele sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu