2 decembrie 2014

EXCLUSIVITATE ! SCANDALUL dintre Sexy Morosanca si Baldovin se muta la Politie ! '' Domnul Vasile Ghiban este chemat pentru a da declaratii cu privire la reclamantul Baldovin ''!


Scandal colosal in lumea mondena !  Travestitu Rodica Morosanca va suferi ingrozitor dupa ce cantaretul de muzica populara Marius Baldovin a depus plangere penala impotriva lui.

Sexy Morosanca a sustinut acum doua sapatamanii ca a intretinut relatii sexuale cu Marius Baldovin si ca acesta l-a parasit pe Gheorghita pentru Baldovin '' M-am intalnit cu Marius dupa ce am terminat cu emisiunea de la Simona Gherghe ,m-a dus la hotel am intretinut relati sexuale cu el,a fost bun la pat ''asa a declarat intr-un interviu acordat pentru site-ul Gazeta Mondena.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, purtatorul de cuvant de la Politia Municipului Tirgu Jiu a vorbit despre plangerea penala de reclamant catre paratul Vasile Ghiban '' Domnul Vasile Giban este chemat pentru a da declarati cu privire la plangerea facuta de reclamantul Baldovin Marius din localitatea Tirgu Jiu,in caz de neprezentare dosarul urmeaza sa fie inaintat si fara dumnealui la Parchetul de pe langa Judecatoria Tirgu Jiu ''a declarat Buse Gheorghe Catalin,purtatorul de cuvant de la Politia Municipului din Tirgu-Jiu .

Se pare ca scandalul se muta la Politie datorita ca Sexy Morosanca i-ar fi denigrat imaginea cantaretului si mai ales ca aceasta ar fi mintit ca a intretinut relati sexuale cu Marius Baldovin .

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

(Ana Maria Nedelcu)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu