15 decembrie 2014

EXCLUSIV ! Tanarul din Novadari care a alertat Romania ca are HIV face DEZVALUIRI din trecutul lui dar si de fostul lui iubit '' Ii este rusine sa recunoasca ca are HIV / ''El pana sa ma cunoasca pe mine a mai intretinut raporturi sexuale cu varu lui din Constanta''


Un tânăr din Năvodari a alertat o ţară întreagă. Bărbatul a dezvăluit că este purtător al virusului HIV şi că, în ultimii doi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu peste 100 de persoane, printre care şi elevul unui liceu din Constanţa.

Un caz şocant dă furiori reci pe şira spinării românilor. Cătălin Fumea, un tânăr din Năvodari, a dezvăluit că este purtător al virusului HIV. Tragedia este faptul că bărbatul spune că după ce ar fi contactat virusul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu peste 100 de persoane.Eu sunt bisexual, gay, aşa că apar ocazii. Sunt peste 100 de persoane numai din ţara noastră. Povestea cu elevul a fost ultima. Noi am fost împreună înainte ca eu să aflu că sunt purtătorul virusului HIV. Cu elevul am fost împreună 4 luni,
asa a declarat Catalin Fumea ,intr-o emisiune televizata .

Contactat de reporterii Gazeta Mondena ! Tanarul din Novadari vrea sa detalieze povestea mai pe indelungat dar vrea sa clarifice zvonul cum ca el  poarta SIDA ''Nu nu port SIDA,s-a inteles gresit si am vazut ca au scris multi cum ca eu as fi avut SIDA,probabil au vrut sa faca cu mine ce vor dar am grija de toata lumea '' a explicat tanarul  din Novadari pentru Gazeta Mondena.

A fost batut de un hayir-stilist din cauza ca i-a luat iubitul 

Catalin Fumea,pe numele lui a povestit cele intamplate cu fostul lui iubit dar si de hayr-stilist cum ca a fost agresat de acesta ''Pe noi nea despartit un hair stylist foarte cunoscut care este tot gay .mai multe voi vorbi intr-o emisiune televizata cu o platforma mai mare pt a intelege lumea exact cum stau lucrurile intre noi si a face lumina si in cazul liceului si in tot '' a mai spus Catalin ,tanarul care a fost infectat cu HIV.

Si-a scos certificat medico-legal dar a si depus plangere 
impotriva agresorului 

Tanarul nu a rezistat bataia care a incasat-o de la stilist incat acesta a scos certificat medico-legal si am depus plangere la politie impotriva lui '' Am depus plangere la politie si am si scos certificat medic-legal,vreau ca sa se faca dreptate in cazul meu '' a mai spus Catalin .

Cum l-a cunoscut pe baiatul care acum este in cearta,acesta vrea sa faca lumina in cazul relatiei pe care a avut-o cu el '' ''Povestea cu fostul meu partener este foarte delicata din mai multe motive. el nu recunoaste public , din motive personale pentru ca ai este rusine. neaga toate aceste declarati ale mele si spune public ca este cacealma tocmai pentru a nu fi eu credibil pentru ca stie ca am convertati dintre noi, si prieteni care stiau de noi. el pana sa ma cunoasca pe mine a mai intretinut raporturi sexuale cu varu lui din constanta, mai multi barbati tot pt bani, sunt probe care pot confirma . el este bisexual exact ca mine . bisexual inseamna sa intreti raporturi sexuale si cu fete si baieti. el totul despre acesta lume a aflat de la tatal lui natural , care este despartit de mama lui , si ia povestit ca si el cand era mai tanar a avut o relatie cu domn din germania cat a stat in acea tara si ia platrit proteza 10 000 de euro etc. va urma continuare. dupa ultima emisiune in care am aparut cu numele meu real am fost contactat de foarte multe persoane publice dar si simpli oameni impresionati de situatia mea si ma felicititat doar pt curajul meu. tin si eu sa le multumesc pe aceasta cale din suflet ca sunt alaturi de mine pe pagina mea officiala . povestea este foarte lunga noi avand si un proces pe rol '' a cochis Catalin Fumea pentru Gazeta Mondena.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu