17 decembrie 2014

EXCLUSIV : Roxana Printesa Ardealului isi cauta iubit ! Vezi ce cantaret o vrea in inima lui pe ea


Roxana Printesa Ardealului a facut public anuntul in care isi cauta un iubit care sa-i fie pe masura.Cantareata de muzica de petrecere nu s-a gandit nicio clipa ca isi va gasi iubitul asa de repede .


A refuzat barbatii care Teo Trandafir in cadrul emisiuni ei i-a prezentat dar a ales sa-i cunoasca pe barbati care noi i-am prezentat : Gigel Frone,Florin Chechisan (Keky),Cristi Marin(fostul iubit al Marianei Moculescu),si Lucian Isar(concurentul de la X Factor care a facut misto de Stefan Banica Jr) '' Cu mare drag vreau sa-i cunosc ,nu ii cunosc de la TV dar vreau sa-i cunosc daca imi plac de ei cu siguranta o sa plec cu unu dintre ei  acasa '' a spus Roxana Printesa Ardealului pentru Gazeta Mondena.

Intrebata de reporterii site-ului Gazeta Mondena ! unde isi va petrece Sarbatorile de Craciun '' Craciunul nu o sa il fac Romania ,mi-as fi dorit sa il fac impreuna cu parinti mei dar din pacate am concerte in Portugalia si trebuie sa le onorez '' a cochis Roxana pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu