5 decembrie 2014

EXCLUSIV ! Radu Banciu cand a auzit asta ca a fost dat in judecata de o prezentatoare TV a razfunit de ras :'' Asa si daca am fost dat in judecata care este problema ''

Cunoscuta prezentatoare l-a dat în judecată pe realizatorul TV după ce acesta a jignit-o în cadrul emisiunii sale.

Andreea Berecleanu a câştigat definitiv şi irevocabil un proces cu Radu Banciu şi B1 TV. Realizatorul trebuie să plătească despăgubiri de 15.000 de lei şi să-i prezintă scuze publice acesteia "prin publicarea unui articol, pe cheltuială proprie, pe prima pagină a două cotidiane şi în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu".

Andreea Berecleanu a deschis procesul în 2012, după ce realizatorul a afirmat în cadrul emisiunii sale că vedeta "a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze". El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu (OTV). "Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi", a venit reacţia promptă a Andreei Berecleanu. Iar judecătorii au stabilit că Andreea Berecleanu are dreptate, dispunând sancţionarea lui Banciu şi a postului TV.

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro, cunoscutul prezentator TV Radu Banciu trebuie sa plateasca cu indesat cele spuse de el ''Asa si daca am fost dat in judecata care este problema,e problema mea ceea ce fac si cum jignesc,este o parere a mea si nimeni nu poate sa ma opreasca '' a declarat Radu Banciu pentru Gazeta Mondena. 

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu