5 decembrie 2014

EXCLUSIV ! Loredana Groza, indiferenta la suferintele presupusului sot

Andrei Boncea a fost saltat de Politie in data de 4 decembrie intr-un dosar de spalare de bani.Necazul fostului director al Media Pro este legat de spalare de bani si drept urmare el risca multi ani de inchisoare.


In acest timp, cea despre care toti cred ca ii este sotie, isi continua repetitiile, concertele, vizitele la SPA ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Pesemne ca Eduard chitaristul, ii este alaturi si acum iar itele par tot complicate.

Cine este Andrei Boncea
Andrei Boncea (născut pe 6 februarie 1972) a fost, până în 2011, director general al Media Pro Pictures şi, până în 2013, Senior Vicepreşedinte pe partea de conţinut (Head of Content) la Central European Media Enterprises Ltd. (CME), compania care deţine Pro Tv în România, potrivit Pagina de media. Conform sursei citate, Boncea a câştigat, în 2011, 1,4 milioane de dolari, din care peste 695.000 de dolari au reprezentat salariul său, iar restul bonusuri şi compensaţii. În 2010, Boncea a avut venituri totale în cadrul companiei de puţin peste un milion de dolari. Boncea deţine şi 10.000 de acţiuni CME, clasa A. El a fost a fost şeful studiourilor de film şi televiziune Media Pro din 1999, iar în 1998 s-a căsătorit cu Loredana Groza. După ce Adrian Sîrbu a părăsit CME, în august 2013, şi Boncea a părăsit compania în luna noiembrie, fiind înlocuit cu Andrei-Cosmin Ion.

Procurorii Parchetului Capitalei au reţinut marţi 11 persoane după ce dis-de-dimineaţă, poliţiştii au descins la sediile mai multor firme din Bucureşti şi din Ilfov, vizate de anchetatori fiind şi studiourile MediaPro din Buftea, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul în acest caz se ridică la 1,5 milioane de euro.

Mai multe firme din trustul Media Pro sunt vizate într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii efectuază 28 de percheziţii, marţi, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii ridică mai multe documente de la sediul Media Pro.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu