4 decembrie 2014

EXCLUSIV !După ce a fost difuzată la radiouri internaționale Rachel Reed își încearcă norocul și în România!


După ce single-urile „My Fairytale” și „Different sound” au fost difuzate la posturi radio din Liban, Turcia, Cipru sau Portugalia, Rachel Reed lansează prima sa piesă cu versuri în limba română – „Nu încerca”.

Piesa este compusă de către Ioan Mircea Prusan și Silvia Ioana Teodorescu și vine cu o schimbare de stil muzical pentru tânăra artistă, de la piesele cu beaturi house la single-ul „Nu incerca”, o piesă R&B, cu influențe ale muzicii irlandeze.


„Piesa am scris-o alături de Mircea Prusan și Sarah la studioul Havanna Music. Treceam printr-o perioadă, să zicem, dificilă. Mesajul piesei este legat mai mult de respectul de sine, de faptul că atunci când o relație sau o legătură cu cineva se epuizează nu ar trebui să trecem prin infern pentru a o păstra. Oricând de trist ar părea pe moment, când conștientizezi că nu există soluționare trebuie să faci alegerea potrivită pentru tine”, declară Rachel Reed.
Artista a cântat în cadrul turneului NRJ Music Tour 2013, cel mai important eveniment muzical din Liban. Rachel Reed a urcat pe aceeași scenă alături de Loreen, Macklemore & Ryan Lewis și Carlprit. Mai mult, artista a colaborat cu dj-ul și producătorul portughez Nicky Mei pentru single-ul „Destiny”, piesă ce a intrat în playlisturile posturilor radio din Portugalia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu