4 decembrie 2014

EXCLUSIV ! Cristi de la Banat isi scoate CD pe piata muzicala pentru totii invidiosi ! Vezi ce a declarat artistul

A părăsit satul natal în urmă cu 20 de ani, iar acum caută celebritatea în Spania. Cristi din Banat, unul dintre cei mai controversaţi solişti de muzică populară trăieşte cu o dramă greu de imaginat, după ce tatăl lui a murit în chinuri groaznice.
În România nimeni nu auzise de Cristi. Pe meleagurile străine, însă, bărbatul este un adevărat personaj. A realizat un videoclip pe o plajă din Spania, care s-a transformat cât ai clipi într-un clip viral. De aici până la fotografii incendiare postate pe contul lui de socializare a fost doar un pas. Acum, Cristi din Banat se bucură de celebritate atât printre spanioli, cât şi printre români.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena,Cristi de la Banat a vorbit despre CD care cu orice pret vrea sa il scoata pe piata muzicala pentru totii care lau criticat ''Voi scoate un CD pe piata in curand vreau sa demonstrez pentru toti care mau criticat si au vorbit urat la adresa mea ,melodiile pe care le voi scoate au un alt text mai frumos ca melodia care au facut misto de mine '' a declarat Cristi de la Banat pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu