3 decembrie 2014

EXCLUSIV ! ATAC PRECEDENT la DIVORT dintre Costin Marculescu si Ella Marculescu : ''Dragostea cu sila nu se poate ''! Vezi ce a mai spus si de ce nu s-a prezentat Costin la divort

ella costin marculescu casatorie divort
Telenovela Ella Nae - Costin Mărculescu e departe de a fi ajuns la final! Cei doi s-au căsătorit anul acesta, la data de 26 septembrie, dar déjà au ajuns să vorbească despre divorţ. Asta deşi Mărculescu (45 de ani) nu prea vrea să audă de despărţire...


Nu s-a prezentat la divorţ! De curând, Costin Mărculescu a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj emoţionant, dar şi foarte tranşant: “Surpriză! Azi, 28 noiembrie, NU am fost la primăria din comuna Poroschia, de lângă Alexandria, să divorţez de Ella Nae, soţia mea. O să dureze divorţul doi ani. Deşi cred că se potriveşte cu acest maimuţoi libidinous, acest agent de pază. Eu am răbdare multă... Ştiu, o să mă judecaţi... Judecaţi-o pe ea!”, a scris Costin Mărculescu pe reţeaua de socializare.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena! Ella Nae fosta doamna Marculescu,a declarat cele spuse de fostul ei sot Costin '' In ziua de 28 Noiembrie am depus actele pentru divort de Marculescu,desi trebuia sa se prezinte la Primaria Poroschia pentru a semna pe cale amiabila actul de divort,acesta nu s-a prezentat...Pe aceasta cale ii transmit ca dragostea cu sila nu se poate,nu doresc nicio o impacare cu acest individ,avocatii mei ma vor reprezenta la Tribunal ,si divortul poate dura oricat.Eu si Dany Sandu suntem linistiti si fericiti impreuna ''a declarat Ella Nae pentru Gazeta Mondena.
Fosta doamna Marculescu tine sa mai precizeze ca dupa divort aceasta vrea sa si depuna actele pentru casatorie '' Da clar dupa divort  vreau sa imi depun actele de casatorie pentru simplu motiv ca ne iubim si tinem unu cu altu ,Marculescu trebuie sa priceapa ca intre noi totul este istorie '' a declarat Ella nae pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu