4 decembrie 2014

Dorian Popa: “Oamenii cred că sunt un încuiat, dar…”!


Dorian Popa a revenit în atenția fanilor cu un nou single, în care este partenerul muzical al Corinei pe piesa „Nimeni Altcineva”, pentru care au filmat și un videoclip HOT!

Invitați să cânte live, Dorian a venit în studioul Kiss FM cu un tricou pe care scria „Veneam dezbrăcat, da’ e frig”. Invitatul a spus că și-a făcut acest tricou „în semn de respect pentru voi, pentru că vă apreciez foarte mult glumele și pentru că, deși oamenii cred că sunt un încuiat la minte care se supără, de la o glumă legată de faptul că sunt deseori dezbrăcat, uite că nu mă supăr și mă distrează foarte tare, iar voi sunteți foarte funny”.

„Nu văd de ce m-aș ascunde. Sunt oarecum metrosexual, pentru că mă aranjez, am grijă de felul în care arăt, pentru că sunt de părere că contează în ceea ce fac. Nu vreau să exagerez. Dacă unii consideră că exagerez, este strict părerea lor” a declarat Dorian.
YouTube Preview Image
Cu toate acestea, invitatul își mai permite să calce strâmb în privința regimului alimentar, recunoscând că ultima oară când a mâncat o șaorma a fost acum două săptămâni. „Ieri am mâncat două pizza” a mai dezvăluit acesta. „Dacă în mare parte din timp ai grijă de ceea ce mănânci, poți din când în când să te strici, să mănânci absolut orice vrei” a spus Dorian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu