18 decembrie 2014

Ce au cautat romanii pe Google in 2014. Vezi care sunt cele mai populare cuvinte!

Ce au cautat romanii pe Google in 2014. Vezi care sunt cele mai populare cuvinte!
Romanii au devenit din ce in ce mai interesati de sport, cinematografie, sanatate si politica, dupa cum arata ultimul sondaj realizat de motorul de cautare Google.

Astfel, in anul 2014, cele mai cautate cuvinte au fost Simona Halep, Cupa Mondiala/ World Cup, Nymphomaniac, diaspora si Ebola.

Google a facut publice topurile celor mai populare cautari efectuate de romani pe motorul Google in 2014. Aceste cautari ofera o perspectiva asupra evenimentelor majore ale anului, a personalitatilor anului si a noilor tendinte despre care romanii au cautat informatii.

Astfel, topul celor mai cautate persoane pe Google in 2014 este condus de jucatoarea de tenis romana Simona Halep. In clasament urmeaza: Robin Williams, Conchita Wurst, Adrian Iovan, Bear Grylls, Klaus Iohannis, Dinu Patriciu, Michael Schumacher, Maria Sarapova.


Simona Halep conduce si topul cautarilor generale pe Google in 2014. In acest clasament urmeaza "iPhone 6", "rezultate bacalaureat", "Eurovision", Robin Williams, "alegeri prezidentiale", Conchita Wurst, "titularizare", World Cup, Adrian Iovan.

Pe de alta parte, clasamentul celor mai populare cautari de tipul "Ce este..." pe Google, in acest an, este condus de "ce este diaspora". Acest top este continuat de: "ce este Ebola", "ce este epidurala", "ce este perhidrolul", "ce este oncologia", "ce este satelitul", "ce este metafizica", "ce este fabula", "ce este coronarografia", "ce este mucoviscidoza".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu