7 decembrie 2014

AUDIO ! Georgiana de la Clejani detoneaza BOMBA :'' Nu sunt iubita lui Guta / Este o strategie din partea unor Televiziuni ''


Mare zvon in presa s-a dat saptamana trecuta,cum ca Nicolae Guta si-a tras o alta iubita pe numele ei Giorgiana de la Clejani.


Mai exact, ”Regele manelelor” pare să fi fost însoțit în străinătate de Georgiana de la Clejani, cântăreață la rândul ei, și alături de care, la ieșirea din aeroportul din București, părea să se simtă foarte bine. Mai exact, zâmbitor și relaxat, ronțăind o gumă de mestecat, Nicolae Guță nu s-a dezlipit de bruneta de lângă el și au vorbit tot timpul cât au așteptat taxiurile care urmau să îi ducă acasă. Pentru că, prevăzător din fire și probabil încecând să evite un nou scandal între iubitele sale, manelistul a preferat să cheme două taxiuri și să o lase pe Georgiana să plece la ea acasă, iar el să facă același lucru.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Georgiana de la Clejani a declarat adevarata relatie pe care o are cu Nicolae Guta ''Nu este adevarat,este o strategie din partea unor televiziuni,eu doar am avut cateva concerte cu el in strainate nicidecum sa am o relatie cu el ,am iubit doar sti foarte bine si tu ca doar esti din partea familiei mele ''a declarat Giorgiana de la Clejani pentru Gazeta Mondena.

AUDIO :

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu